Saturday, January 04, 2020

Agressief

Een wat oudere keurige heer zet zijn auto stil dwars voor de neus van een ligfietser. Daait driftig het raampje open en zegt met bevende stem: "Jullie zijn toch eigenlijk wel rotlui hé" Draait zijn raampje weer dicht en rijdt verder.........
Ligfietser met zijn skateboard zijdelings gehangen naast zijn Condor op weg naar school: 
Stink-/kutAlto!!!
(op je stink-/kutfiets!)

Een jaloers meisje: "Ik LAAT je nog een keer van die kutfiets van je afstampen."

Ligfietser steekt een redelijk drukke weg over. Als hij bijna aan de overkant is, stopt er een auto waarvan de bestuurder uitstapt en vloekend begint duidelijk te maken dat: Die kut-ligfietsen verboden zouden moeten worden, want in de 3 kilometer dat hij naar m'n werk moet rijden, komt hij er wel 3 tegen en ze zijn lastig te zien "Als ik niet zo goed oplet had jij onder mijn auto gezeten...".
Op de vraag waarom hij voor zo'n korte afstand de auto neemt, heeft hij geen antwoord. Wel vliegt er bijna een achteropkomende auto op zijn auto op moment dat de hij weg probeert te scheuren. Hoezo goed opletten?

Reactie van een vrachtwagenchaffeur in Luxemburg die wordt afgeleid door ligfietser en f 10.000,- schade veroorzaakt: "Ze moeten jou opsluiten met je fiets!

Twee tieners tegen een nietsvermoedende ligfietser voor het stoplicht: "
KUT-ligfiets!!" (ook een manier om je enthousiasme te uiten, red.)

Tegen een man met grote agressieve hond, die hij nauwelijks onder controle heeft roep ik: "Houd hem vast,  hé!"  Schreeuwt die man: "Koop jij een normale fiets!". 

No comments: